7 juni 2018

Help! Ik weet het even niet!

Opvoeden is een leuke, maar soms ook lastige taak. Meestal loopt het wel, maar er zijn ook momenten dat je twijfelt of je het wel goed aanpakt. Het gaat dan vaak om kleine dingen op het gebied van bijvoorbeeld eten, slapen en zindelijkheid. Vragen waarbij je niet meteen denkt aan de hulp van een kinderpsycholoog, omdat je er uiteindelijk zelf ook wel uitkomt.
Maar….. het zou wel heel fijn zijn om even te kunnen overleggen met iemand die er met een frisse en professionele blik naar kan kijken. Iemand die met je meedenkt en eventuele twijfels weg kan nemen.

Steeds vaker spreken ouders mij aan met dit soort vragen over hun kind of over de opvoeding. Vaak is het een korte vraag waar ook een kort antwoord bij hoort.
Of ouders twijfelen erover of het nodig is om een kinderpsycholoog te betrekken bij de problemen en vragen die zij tegenkomen in de opvoeding.

Dat is de reden dat ik heb besloten om te starten met een maandelijks (gratis) inloopspreekuur. Een mogelijkheid om met mij je vraag te bespreken. Juist om die twijfel die je voelt over wat je moet doen weg te kunnen nemen.
Het kost je een kwartiertje van je tijd en levert je op dat je na het gesprek beter weet wat je kunt doen.

Elke laatste woensdag van de maand staat de deur van 9:00 tot 10:30 voor je open en kun je gewoon zonder afspraak langskomen.

Kijk op mijn website voor de geplande data.

Drs. Jolijn Monteiro
Psycholoog voor ouders, kind en gezin

 
Terug

Schrijf eens op wat er allemaal in je hoofd zit. Dat geeft veel ruimte. Als het werkt leer het dan ook aan je kind.
 
 OPVOEDTIP
 INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF